AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün tabutunu taşımak

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak takdir edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, zenginlik içinde olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü tabutu taşımak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak çok büyük başarılara imza atacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, başının ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak başka insanları aldatmasına engel olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir