AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tabutu taşımak

Kahve falında ölü tabutu taşımak

Kahve falında ölü tabutu taşımak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, üzüntü yaşamaya, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kazancının iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak uzak bir yola gidileceğine, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında tabutu taşımak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir