AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tabutunu taşımak

Kahve falında birinin tabutunu taşımak

Kahve falında birinin tabutunu taşımak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tabutu taşımak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü tabutu taşımak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak onlara çok bağlı olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir