AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutu taşımak

Kahve falında tabutu taşımak

Kahve falında tabutu taşımak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutu taşımak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir