AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bacak görmek

Kahve falında erkek bacak görmek

Kahve falında erkek bacak görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bacak gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında erkek bacak görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek bacağı görmek daha kötü günler yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta yanık görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında bacağında şişlik görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında takma bacak görmek sevdiği birini kırmaya, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir