AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, büyüleyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı erkek bacağı gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklardan kıl almak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir