AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bacağı görmek

Kahve falında erkek bacağı görmek

Kahve falında erkek bacağı görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, nasiplerini alacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bacağı gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bacağı görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bacak görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta bacak görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında bacağı alçıda görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine inanılır.

Kahve falında bacakları yanmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir