AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında şişlik görmek

Kahve falında bacağında şişlik görmek

Kahve falında bacağında şişlik görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bacağında şişlik gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Kahve falında bacağında şişlik görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağı şiş görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını şiş görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş bacak görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta şişlik görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek beklenen mirasın alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir