AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma bacak görmek

Kahve falında takma bacak görmek

Kahve falında takma bacak görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, huzurun kaçacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma bacak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında takma bacak görmek yeni kapılar açılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük takma görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma damak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak küslükleri bitireceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmayı görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun takma saç görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir