AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta yanık görmek

Kahve falında bacakta yanık görmek

Kahve falında bacakta yanık görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok günah işleyeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bacakta yanık gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında yanık bacak görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yanık görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağını yanık görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakta yanık görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık adam görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yanık görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık ev görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık kuran görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir