AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kötü sözler duylacağına, heveslerin söneceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kılsız erkek bacağı gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kıl görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları kıllı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek makbul olan mallar edineceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir