AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı erkek bacak görmek

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek toplumda yükseleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek yakın zamanda rahat edeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı traş etmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kıllı bacak görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir