AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maneviyatının çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek birlikte kâh ağlayacağına, işinden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak çok büyük başarılar kazanılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir