AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek önemli atılımlar yapacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek şükredeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir