AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla konuşmamak

Kahve falında arkadaşla konuşmamak

Kahve falında arkadaşla konuşmamak dileklerin kabul olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla konusmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek maddi açıdan rahat edileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir