AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, daima secde ve şükür edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, önemli yerlere geleceğine, sorunların atlatılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kendisine uğur getireceğine yorulur.

Kahve falında konuşmayan arkadaş gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine inanılır.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla konusmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek doğru işler yapacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir