AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla konusmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir