AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla konusmak daha fazla gelir sahibi olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, düşmanından uzak olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak çok sağlıklı olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir