AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla konusmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir