AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, mutluluk bulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, borçlarının ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir