AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok sevileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, şansın yüzüne güleceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre delalet eder.

Kahve falında annenin saçını taramak sözlerinden çıkmayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında anne saçı kesmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, geleceğin güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin saçını görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne saçı görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir