AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçını kesmek

Kahve falında annenin saçını kesmek

Kahve falında annenin saçını kesmek esenliğe kavuşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında anne saçı kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kesmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin saçını kesmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında annemin saçını kesmek büyük atılımlar yapacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalettir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek üzgün ve karamsar olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anne kesmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir