AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna karşısında saç taramak

Kahve falında ayna karşısında saç taramak

Kahve falında ayna karşısında saç taramak yaşama dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, asla yüksünmeyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada saç taramak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada saçını taramak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kurulu düzenin bozulacağına, huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan bit taramak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birini saçını taramak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir