AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın saçlarını taramak

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak bunalıma düşeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, ele geçen kazancın azalacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Kahve falında bir kızın saçını taramak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Kahve falında kızının saçını taramak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını taramak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yeni malların alınacağına inanılır.

Kahve falında saçını tarakla taramak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını taramak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir