AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçını taramak

Kahve falında annesinin saçını taramak

Kahve falında annesinin saçını taramak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yalan söylemeyeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında annesinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında annesinin saçını taramak çok güzel günler göreceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında annenin saçını taramak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını taramak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayırlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın saçını taramak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını taramak sıhhat ve moral bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek saçı taramak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yeterli kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında tarakla saç taramak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir