AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı elle taramak

Kahve falında saçı elle taramak

Kahve falında saçı elle taramak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı elle taramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında saçı elle taramak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, korkularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elle saç taramak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin saçını taramak sağlığın da bozulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında kızının saçını taramak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret eder.

Kahve falında saç taramak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı saç taramak günü birlik kazanç elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçını taramak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saç taramak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir