AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçını taramak

Kahve falında birini saçını taramak

Kahve falında birini saçını taramak bolluk ve berekete kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yaşamının yoluna gireceğine, iyi zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini saçını taramak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hastalanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını taramak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin saçını taramak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak saçı taramak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saç taramak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını taradığını görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir