AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı taramak

Kahve falında saçımı taramak

Kahve falında saçımı taramak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçımı taramak gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında saçını taradığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında saç taramak bit görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında eşinin saçını taramak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Kahve falında kısa saç taramak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarını taramak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçını taramak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçını taramak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını taramak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir