AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saç kestiğini görmek

Kahve falında birinin saç kestiğini görmek

Kahve falında birinin saç kestiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, rahatın yerine geleceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saç kestiğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Kahve falında saçını kestirirken görmek sırtının yere gelmeyeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmiş görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında bebek saçı kestirmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçı kestirmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir