AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakal kestirmek

Kahve falında saç ve sakal kestirmek

Kahve falında saç ve sakal kestirmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına inanılır.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek bir uzmana başvurulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Kahve falında birinin sakallarını kestiğini görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalını kestiğini görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallarını kestiğini görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının sakalını kestiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir