AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı küt kestirmek

Kahve falında saçı küt kestirmek

Kahve falında saçı küt kestirmek rahat nefes alınacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, güzel huylarının değişeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı küt kestirmek gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında saçı küt kestirmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını küt kestirmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küt saç kestirmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında saçları küt kestirmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı küt görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını küt görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kendini küt saçlı görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında saçını küt kesmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir