AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek malının ve parasının ziyan olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Size başarı getirecek çözümler için ekip çalışmasına veya diğerleriyle uyumu yakalamaya önem vermelisiniz.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek güzel günlerine gölge düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine yorulur.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek kendini çok iyi hissedeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir