AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek aşama kaydedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek kindar olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında dudaklarından öpmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek sabrını zorlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir