AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin dudağından öpmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, isteklerini yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir