AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek bir anda yükseleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, günah işlemekten korunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek ihanet göreceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir