AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, günah ve suç işleyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerin çığırından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak nice noksanlık içinde olduğuna, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü okşamak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir