AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü okşamak

Kahve falında birinin yüzünü okşamak

Kahve falında birinin yüzünü okşamak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yüzü okşamak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, istediği projeleri yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir