AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak yüzünün her daim güleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, şansın yüze güleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü okşamak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü okşamak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, gelir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kararlar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir