AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü okşamak

Kahve falında yüzü okşamak

Kahve falında yüzü okşamak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü okşamak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüzü okşamak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak işinde de hep başarılı olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir