AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü okşamak

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak rızkın daim ve hayırlı olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak kişinin isteklerine nail olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir