AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü okşamak

Kahve falında yüzünü okşamak

Kahve falında yüzünü okşamak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rızıksız kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü okşamak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yanlış işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak ev sahibi olunacağına, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak zenginliğe kavuşulacağına, zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, şan şöhret kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir