AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, zararının büyük olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek ticarette başarılı olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü okşamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir