AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, amaçlardan sapmaya, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzü okşamak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü okşamak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir