AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ortak edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Kahve falında yüzüne tükürmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek şansın kaçacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir