AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tükürmek

Kahve falında yüzüne tükürmek

Kahve falında yüzüne tükürmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze tükürmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir