AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, üzgün ve karamsar olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rızkın genişleyeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek güzel bir hayatı olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine inanılır.

Kahve falında yüzüme tükürmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek güç kaybedeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir