AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek eğleneceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek istediği projeleri yapamayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başarısının azalacağına işarettir.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir