AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir