AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yanında oturmak

Kahve falında erkeğin yanında oturmak

Kahve falında erkeğin yanında oturmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, daha sık bir araya geleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak gelir elde edeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak önemli ve büyük adımlar atacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir