AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yanında oturmak

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında ölünün yanında oturmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak tatsızlıkların yaşanacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak kırgınların barışacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizin yanında oturmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir